8 november 2019

Deel je ervaring met nieuw RBO-programma

De AFMP roept deelnemers aan het nieuwe samenwerkingsprogramma van C-DBBO en de Rijks Beveiliging Organisatie (RBO) op hun ervaringen te delen. Dit programma is bedoeld voor managers en medewerkers in de operatie.

C-DBBO en de Rijks Beveiliging Organisatie (RBO) ondertekenden onlangs een samenwerkingsconvenant. Dit heeft geresulteerd in een programma dat managers en medewerkers in de operatie de mogelijkheid biedt om op detacheringsbasis aan de slag te gaan bij de RBO voor minimaal zes maanden tot een jaar. Deelnemers behouden tijdens de detachering hun huidige arbeidsvoorwaarden en rechtspositie. De locaties voor het programma zijn verspreid door het hele land. De Defensie Bewakings- en Beveiligingsorganisatie krijgt daarvoor bewapende capaciteit terug.

Samenwerking
Het programma vloeit voort uit de in april bezegelde samenwerking tussen het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR). De AFMP gaat het programma de komende tijd nauwlettend volgen. Neem je hieraan deel? Deel dan jouw ervaringen met Arjen Rozendal, sectorhoofd Marine en Burgerpersoneel van de AFMP, via: arozendal@afmp.nl.