12 maart 2021

Doe mee met onze lid werft lid-campagne!

Het lidmaatschap van de AFMP loont! Niet alleen dankzij onze hulp op het gebied van werk en inkomen en onze sectorhoofden die leden in het hele land met raad en daad bijstaan. Maar nu ook door onze lid werft lid-campagne, waarbij je als AFMP-lid waardebonnen kunt sparen door voor ons nieuwe leden te werven. En hoe meer leden de AFMP in de nabije toekomst telt, des te groter de vuist die wij richting Defensie kunnen maken voor de belangen van jou en je collega’s. Lees meer over de waardebonnen die je in de wacht kunt slepen!

De AFMP wil een maximale bijdrage leveren aan het niet verder verspreiden van het coronavirus. Daarom tref je de wervers en promotiemedewerkers van de AFMP de komende tijd nog beperkt in de kazernes aan. In plaats daarvan promoten wij als dé Defensiebond van Nederland de Lid werft lid-campagne.2.0. Een actie die jou als bestaand lid de kans biedt om snel en eenvoudig waardebonnen tot wel 400 euro bij elkaar te sparen. Voor ieder nieuw AFMP-lid dat jij voor ons werft, ontvang je een waardebon die je direct of na deze opgespaard te hebben kunt verzilveren voor een VVV bon. Één waardebon is een VVV-bon van 5 euro. Slaag je erin om in totaal 10 collega’s te enthousiasmeren voor ons lidmaatschap? Dan krijg je een VVV-bon ter waarde van 100 euro. Ben je een ‘meester-werver’ en lukt het jou om 25 collega’s te binden aan de AFMP? Dan ligt er zelfs een waardebon naar keuze ter waarde van 400 euro op jou te wachten. Een slimme spaarder kan zo één waardebon in waarde laten stijgen tot 16 euro per bon!

Meedoen

Wil jij collega’s AFMP-lid maken in het kader van onze campagne? Dit kan in een handomdraai. Download onze AFMP-app, klik de drie horizontale streepjes in de linker bovenhoek aan en klik op de link ‘Maak een collega lid’ om in het inschrijfformulier te komen. Of ga naar het inschrijfformulier op deze website. Je kunt daar je eigen naam + lidmaatschapsnummer invullen. Je kunt ook even bellen (085-8900041) of mailen met de ledenadministratie van de AFMP.

Meer over:
Vereniging