23 mei 2019

VACATURE FNV Veiligheid zoekt medewerker Bureau Intake

De gezamenlijke werkorganisatie van defensievakbond AFMP, de Marechausseevereniging, de Nederlandse Politiebond en de Nederlandse BOA-bond is op zoek naar professionele versterking van de eerste opvang van leden met vragen over hun rechtspositie – telefonisch en per e-mail. Belangrijke taken die daarmee samenhangen zijn het coördineren van de inzet van de vele vrijwilligers die voor ons actief zijn op het gebied van de individuele belangenbehartiging en het ondersteunen van de kwestiebehandelaars en procesjuristen.

Geïnteresseerd? Meer weten? Lees verder!

JE INZETTEN VOOR EEN KRACHTIGE BOND?

FNV Veiligheid zoekt per direct een Medewerker Bureau Intake

Wie zijn wij?
FNV Veiligheid is de gezamenlijke werkorganisatie van de zelfstandige vakbonden AFMP (Algemene Federatie van Militair Personeel), MARVER (Marechausseevereniging), NPB (Nederlandse Politiebond) en de NBB (Nederlandse BOA bond)

FNV Veiligheid stelt zich ten doel de collectieve en individuele belangen van de leden van de aangesloten bonden op zo goed mogelijke wijze te behartigen. De leden staan centraal, wat zowel in het dienstenpakket als in de benadering tot uiting komt. Betrouwbaarheid, transparantie en klantgerichtheid zijn kernwaarden die organisatie breed worden uitgedragen.

Je wordt medewerker op de afdeling Individuele belangenbehartiging, die verantwoordelijk is voor het adviseren en bijstaan van leden met vragen op rechtspositioneel gebied.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de eerste opvang biedt aan onze leden. Dit houdt in dat je de vragen en mails beantwoordt van leden over hun rechtspositie. Ook coördineer je de inzet van vrijwilligers in het land die actief zijn op het gebied van individuele belangenbehartiging. Het ondersteunen van de kwestiebehandelaars en procesjuristen is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Hiervoor zoek je zaken zelfstandig uit en bereid je beroep- en bezwaarschriften voor om voor te leggen aan je collega’s. Je ziet het als een uitdaging om jouw sociale vaardigheden in te zetten voor het afstemmen, overleggen en onderhouden van relaties, zowel binnen als buiten de werkorganisatie. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken en legt eenvoudig contacten. Vanzelfsprekend bezit je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
Natuurlijk geloof je in een sterke vakbeweging, heb je een flexibele instelling en heb je kennis van waar een vakbond voor staat.

Wat verwachten we van je?
Voor deze functie moet je minimaal over hbo-werk- en denkniveau beschikken. Ervaring in het juridische veld is een pré.

Wat bieden we?
Een dienstverband van 28 tot 35 uur per week. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt op fulltime basis (35 uur in de week) minimaal € 2.664,- en maximaal € 3.377,- bruto per maand, exclusief 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Je arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de cao FNV-organisaties. De arbeidsovereenkomst is in beginsel voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot omzetting naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Meer weten?
Met vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij José Woudt, bereikbaar via nummer
06 – 51 21 84 05.

Je sollicitatie
Spreekt het je aan om bij ons te komen werken en mee te bouwen aan een krachtige bond, mail dan vóór 30 mei je sollicitatiebrief met CV naar: jwoudt@fnvveiligheid.nl.