23 oktober 2019

FNV Veiligheid zoekt sectorhoofd Postactieven

FNV Veiligheid zoekt per 1 januari 2020 een gedreven sectorhoofd postactieven (defensiemedewerkers met een uitkering of pensioen) voor de AFMP. Het liefst iemand met kennis van het pensioenstelsel voor militairen en burgers en affiniteit met de doelgroep en de vakbeweging. In nauw contact met de AFMP-leden richt jij je op de collectieve belangenbehartiging. Je denkt en werkt op hbo-niveau, kunt prima zelfstandig werken, maar houdt er ook van om in teamverband aan de slag te gaan. Je legt gemakkelijk contacten en weet je mondeling en schriftelijk perfect uit te drukken. Je bent flexibel ingesteld en zet ook buiten de vaste kantoortijden net even dat stapje extra.

Wij zijn…
…FNV Veiligheid, de gezamenlijke werkorganisatie van de zelfstandige vakbonden AFMP (Algemene Federatie van Militair Personeel), MARVER (Marechausseevereniging), NPB (Nederlandse Politiebond) en de NBB (Nederlandse BOA bond). Ons streven is om de collectieve en individuele belangen van de leden van de aangesloten bonden optimaal te behartigen. Met een breed pakket aan diensten en een persoonlijke benadering maken wij hier dagelijks werk van. Dit doen we zonder onze kernwaarden betrouwbaarheid, transparantie en klantgerichtheid uit het oog te verliezen.

Als sectorhoofd PA…
…begeleid je de kaderleden en vorm je het eerste aanspreekpunt voor zowel leden als kaderleden. De input van de leden vertaal je in aansprekende plannen, die op diverse manieren worden uitgewerkt. In overleg met je kaderleden organiseer je bijeenkomsten en voorlichtingssessies. Je creëert een uitgebreid netwerk en zet je in voor ledenbehoud/-werving. En last but not least: je vergroot de zichtbaarheid van de AFMP bij postactieve defensiemedewerkers.

Wij bieden jou…
…een aantrekkelijk salaris, dat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Het bedraagt minimaal € 3.650 en maximaal € 5.141 per maand op basis van een fulltime (35-urige) werkweek. Daarnaast heb je recht op 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering en een aantrekkelijk pakket (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je kunt een en ander nalezen in de toepasselijke cao FNV Organisaties.

Bel ons…
…neem als je meer wilt weten over deze vacature contact op met Natasja van Nus (06 51025394).

Stuur ons je sollicitatie…
…mét cv als het je aanspreekt om als sectorhoofd PA bij ons aan de slag te gaan. Mail je belangstelling uiterlijk op 8 november naar Loes Janse, bestuurssecretaris van FNV Veiligheid: ljanse@fnvveiligheid.nl