3 juni 2022

Word jij het nieuwe boegbeeld van de AFMP?

De AFMP, een sterke vakbond voor militairen, burgermedewerkers en postactieven, is op zoek naar een energieke en enthousiaste voorzitter. In deze uitdagende functie vorm je zowel intern als extern het boegbeeld van onze bond.

In de praktijk betekent dit dat je namens de AFMP regelmatig de media te woord staat, nauwe contacten onderhoudt met de voorzitters van de andere defensiebonden en in staat bent een stevige discussie over betere arbeidsvoorwaarden aan te gaan met de bewindspersonen bij Defensie. Samen met jouw collega-bestuurders en de collega’s van onze werkorganisatie zorg je er bovendien voor dat de vereniging goed blijft draaien.

Het salaris op basis van een fulltime werkweek bedraagt minimaal € 6.033 en maximaal € 8.117 bruto per maand, exclusief 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering, en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. De urenomvang kun je in overleg met ons vaststellen; zowel een fulltime invulling van het voorzitterschap voor 35 uur per week als een parttime invulling voor ten minste 17,5 uur behoort tot de mogelijkheden.

Heb je affiniteit met het militaire werkveld en denk je uit het juiste hout te zijn gesneden om als voorzitter de belangen van defensiemedewerkers optimaal te kunnen behartigen? Vraag dan nu de profielschets en de beschrijving van de benoemingsprocedure voor het AFMP-voorzitterschap op via info@afmp.nl.

Maak je interesse vóór 11 juli 2022 kenbaar. Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je tot 22 juni en vanaf 6 juli bellen (06-48525132) of mailen met Pauline de Casparis.

Meer over:
Vereniging