Sluit je aan

via deze link!

AFMP-nieuws

'De AFMP weet veel voor leden te bereiken'

Voor de achterpagina van de decemberuitgave van ons ledenmagazine OpLinie interviewden we de 22-jarige Max Stam, infanterist bij 12B Regiment van Heutsz. In een interview vertelde hij over zijn veelzijdige werk en over zijn AFMP-lidmaatschap. "In de militaire wereld is er de overtuiging dat het belangrijk is om altijd voor elkaar op te komen en dat je samen meer kan bereiken," benadrukte hij in dit interview. "Als vakbond helpt de AFMP collega’s vooruit met het oplossen van problemen op het gebied van ons werk en inkomen, waar zij dit zelf niet kunnen. Het is mooi dat zij zoveel voor leden weet te bereiken, terwijl het bedrag dat je maandelijks aan contributie kwijt bent niet eens zo hoog is."

De volledige december-uitgave van OpLinie vind je via onze ledenapp!

Bijzondere beloning voor defensiepersoneel

Het actief dienende defensiepersoneel krijgt in maart een bijzondere beloning van 300 euro netto uitgekeerd. Minister van Defensie Kajsa Ollongren, staatssecretaris Christophe van der Maat en de vakbonden hebben hiertoe vandaag besloten, omdat de oorlog in Oekraïne ook komend jaar een zware wissel zal trekken op de gehele defensieorganisatie en haar mensen.

Het gaat dan o.a. om de operationele inzet aan de oostgrens, het extra werk als gevolg van de leveranties van materieel en het geven van militaire trainingen. Het grote aantal vacatures doet zich hierbij duidelijker voelen dan ooit. Omdat deze extra werkdruk het komende jaar blijft bestaan, krijgt het personeel in maart de extra beloning bij het salaris uitgekeerd.

Daarom!

wij helpen je uit de brand

als je met problemen op het gebied van jouw werk en inkomen zit.

we've got your back

bij juridische, aan je werk gerelateerde problemen en betalen alle kosten die je hieraan kwijt bent.

Je blijft up-to-date

over alles wat bij Defensie speelt via onze website, socials en ledenapp.

Jouw mening telt mee

bij onze dagelijkse missie om jouw werkomstandigheden te verbeteren.

Check onze promo

Contactgegevens

Bezoekadres

Johan van Oldenbarneveltlaan 46
3818 HB Amersfoort

Postadres

Postbus 9124
3506 GC Utrecht