Contact met de AFMP

Heb je als lid vragen of problemen die je aan de AFMP wilt voorleggen? Dan zijn we hiervoor van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 11.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 15.00 uur. Ons telefoonnummer is: 085 - 8900470. Tijdens de overige kantoortijden tussen 8.30 en 17.00 uur - ook op vrijdag - kun je een terugbelverzoek inspreken via onze voicemail.

Uiteraard kun je ook vragen aan ons stellen via onze ledenapp, via het online contactformulier onderaan deze pagina of via info@afmp.nl. Wij zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk bij de juiste afdeling terechtkomen. Zo garanderen wij dat de antwoorden op jouw brandende vragen niet lang op zich laten wachten. 

Heb jij vragen over uitdagingen binnen de specifieke sector waarin jij actief bent? Neem dan contact op met het AFMP-sectorhoofd van jouw sector. De contactgegevens vind je op deze pagina onder Sectorhoofden.  

LEDENADMINISTRATIE
Heb je een vraag over je lidmaatschap of wil je een adreswijziging doorgeven? Stuur dan een mail naar onze ledenadministratie via la@afmp.nl.

INDIVIDUELE BELANGENBEHARTIGING
Onze afdeling individuele belangenbehartiging staat je met raad en daad bij. Heb je een juridische vraag? Stel deze via de AFMP-app en je hebt snel een antwoord. Je kunt ook mailen naar ib@afmp.nl.

Sectorhoofden

Arjen Rozendal Sectorhoofd Marine en burgerpersoneel
Hans Treffers Sectorhoofd Landmacht
Paul Engelbertink Sectorhoofd Postactieven
Ron Segers Sectorhoofd Luchtmacht / COMMIT

Contactformulier

Wil je ons als AFMP of bijvoorbeeld de ledenadministratie een vraag stellen? Vul dan het contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Contactgegevens

Bezoekadres

Johan van Oldenbarneveltlaan 46

Postadres

Johan van Oldenbarneveltlaan 46
3818 HB Amersfoort