Sluit je aan

via deze link!

AFMP-nieuws

Jij op pole position bij de Dutch Grand Prix?

De AFMP bestaat 125 jaar en deze mijlpaal laten wij niet ongemerkt. Daarom pakken wij groots uit met een campagne, waarbij jij twee kaarten kunt bemachtigen voor de Dutch Grand Prix op zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2024! Voor ieder nieuw lid dat jij als AFMP-lid werft, ontvang je niet alleen een giftcard ter waarde van € 7,50 maar ook een lotnummer in jouw mailbox waarmee je kans maakt op deze kaarten.

Hoe groter het aantal leden is dat jij binnenhaalt, des te meer lotnummers je ontvangt en hoe groter de kans dus is dat jij je volgend jaar op poleposition bevindt bij de Dutch Grand Prix. De kaarten verschaffen jou namelijk een prachtige zichtplek bij de Tarzan In Grandstand vlakbij de start finish!

Win tickets voor de AFMP Mudmasters!

Ben jij als jongere militair of burgermedewerker bij Defensie nog geen AFMP-lid? Schrijf je dan nu online in als lid en maak zo kans op tickets voor de derde editie van de AFMP Mudmasters op 8 juni 2024! Onder nieuw ingeschreven en bestaande leden verloot AFMP Jong, de jongerenafdeling van onze bond, een select aantal tickets waarop zij de hand wist te leggen.

Plaats van handeling van dit uitdagende hindernisparcours van 12 kilometer op een stormbaan is de Haarlemmermeer, waar dit evenement onder de bezielende leiding van AFMP Jong vorig jaar juni zijn primeur beleefde.

Lees de volledige aankondiging van de AFMP Mudmasters op AFMP.nl en sluit je aan!

'Solidariteit goed verankerd bij AFMP'

Desgevraagd gaat Hans Treffers (38) als sectorhoofd Landmacht van de AFMP kort in op de meerwaarde van onze bond.
“De kracht van het collectief en het belang van solidariteit zijn goed bij ons verankerd. Je betaalt als lid niet alleen om zelf hulp of advies te krijgen, maar ook om je collega’s vooruit te helpen. Als militair word je geconfronteerd met uitdagingen en risico’s, die niet op je pad komen als je in de burgermaatschappij actief bent.
Een meerwaarde van de AFMP is daarom dat zij zich niet alleen inspant voor betere arbeidsvoorwaarden en de individuele belangen van militairen en burgermedewerkers. Zij biedt collega’s ook bijstand en juridisch advies als zij blessures, verwondingen of beroepsziekten oplopen."

Daarom!

wij helpen je uit de brand

als je met problemen op het gebied van jouw werk en inkomen zit.

we've got your back

bij juridische, aan je werk gerelateerde problemen en betalen alle kosten die je hieraan kwijt bent.

Je blijft up-to-date

over alles wat bij Defensie speelt via onze website, socials en ledenapp.

Jouw mening telt mee

bij onze dagelijkse missie om jouw werkomstandigheden te verbeteren.

Check onze promo

Contactgegevens

Bezoekadres

Johan van Oldenbarneveltlaan 46
3818 HB Amersfoort

Postadres

Postbus 9124
3506 GC Utrecht