Sluit je aan!

Ik wil nu lid worden

Wat doet de AFMP voor jou

Als dé Nederlandse defensiebond spant de AFMP zich dagelijks in voor jouw belangen. Wij staan ons mannetje bij jouw werkgever als het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden, rechtspositie, opleiding, pensioen en uitrusting. Onze onderhandelaars gaan het hele jaar door stevig het gesprek aan met Defensie. En als praten niet helpt: menig maal stonden we met talloze leden op de barricaden om ons luid uit te spreken voor noodzakelijke verbeteringen in de voorwaarden waaronder jij je werk moet verrichten.

Maar de AFMP staat jou als individueel lid ook met raad en daad terzijde als je met jouw werkgever botst over belangrijke zaken op het gebied van werk en inkomen. Dankzij onze belangenbehartigers, juristen en advocaten ben je snel verlost van deze problemen en kun je het vizier weer volledig op je werk richten.
Kortom, méér dan genoeg redenen om je, net als duizenden collega’s die je voorgingen, direct aan te sluiten bij de AFMP!

Exclusieve ledenapp

De AFMP-app brengt je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws. Je ontvangt direct notificaties op je telefoon, waardoor je nooit iets mist. In de app kun je alles vinden over jouw rechtspositie, actuele dossiers, de cao, blogs en antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur hem via de app naar de AFMP en je krijgt uiterlijk binnen twee werkdagen antwoord op je telefoon. Wil je snel kunnen rekenen op onze eersteklas rechtshulp? Ook daarvoor biedt onze app jou alle informatie!

Download HIER onze ledenapp! 

Check dit filmpje over de AFMP!

Contributie naar draagkracht

Wat goed dat je interesse hebt in de AFMP, dé defensiebond van Nederland. Geniet van alle voordelen en hulp die wij als vakbond jou en je duizenden collega’s te bieden hebben. Je betaalt bij ons contributie naar draagkracht. Als je een wat hogere rang hebt, dan vragen we van jou iets meer contributie dan van bijvoorbeeld een soldaat of matroos.

Lees meer

Speciale extra's voor leden

Exclusieve voordelen via Ledenvoordeel FNV

Nog meer ledenvoordeel

Contactgegevens

Bezoekadres

Johan van Oldenbarneveltlaan 46
3818 HB Amersfoort

Postadres

Johan van Oldenbarneveltlaan 46
3818 HB Amersfoort