Sluit je aan bij duizenden collega’s!

Ik doe ook mee!

Speciale extra's voor leden

Exclusieve voordelen via Ledenvoordeel FNV

Nog meer ledenvoordeel

Wat doet de AFMP voor jou

Als sterkst verenigde defensiebond spant de AFMP zich dagelijks in voor jouw belangen. Wij staan ons mannetje bij jouw werkgever als het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden, rechtspositie, opleiding, pensioen en uitrusting. Onze onderhandelaars gaan het hele jaar door stevig het gesprek aan met Defensie. En als praten niet helpt: menig maal stonden we met talloze leden op de barricaden om ons luid uit te spreken voor noodzakelijke verbeteringen in de voorwaarden waaronder jij je werk moet verrichten.

Maar de AFMP staat jou als individueel lid ook met raad en daad terzijde als je met jouw werkgever botst over belangrijke zaken op het gebied van werk en inkomen. Met advies en juridische bijstand van onze belangenbehartigers, juristen en advocaten ben je in no time verlost van deze problemen en kun je het vizier weer volledig op je werk richten.

Kortom, méér dan genoeg redenen om je, net als duizenden collega’s die je voorgingen, direct aan te sluiten bij de AFMP!

Exclusieve app voor AFMP-leden

De AFMP-app brengt je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws. Je ontvangt direct notificaties op je telefoon, waardoor je nooit iets mist. In de app kun je alles vinden over jouw rechtspositie, actuele dossiers, de cao, blogs en antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur hem via de app naar de AFMP en je krijgt uiterlijk binnen twee werkdagen antwoord op je telefoon. Wil je snel een beroep doen op de eersteklas rechtshulp? Ook daarvoor heb je via de app alle informatie bij de hand.

Contributie naar draagkracht

Bij de AFMP betaal je contributie naar draagkracht. Als je een wat hogere rang hebt dan vragen we van jou iets meer contributie dan van bijvoorbeeld een soldaat of matroos.

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres

Hertogswetering 159
3543 AS Utrecht

Postadres

Postbus 9124
3506 GC Utrecht