2 februari 2023

Groepshoofden gezocht voor Sector PA

Voor 7 van de in totaal 29 Nederlandse regio’s is de Sector Postactieven van de AFMP op zoek naar een nieuw groepshoofd.

Wil jij als groepshoofd deelnemen aan onze kaderberaden en daar meepraten over postactieve onderwerpen en relevante verenigingsthema’s? En lijkt het jou een mooie uitdaging om in één van de hieronder genoemde regio’s het eerste aanspreekpunt voor postactieve leden te vormen? Neem dan nu contact op met Paul Engelbertink, sectorhoofd Postactieven van de AFMP! Hij is bereikbaar via telefoon (06-12905748) of e-mail.

Op zoek

Dit zijn de specifieke regio’s waarvoor de Sector PA van de AFMP een nieuw groepshoofd zoekt:

- regio Emmen te Emmen
- regio Apeldoorn/Salland te Apeldoorn
- regio de Baronie/Rijen te Breda
- regio Rijnmond te Dordrecht
- regio Haagland te Voorburg
- regio Brabant NO te Volkel
- regio Steenwijk te Steenwijk

29 regio’s
De Sector PA van de AFMP is onderverdeeld in 29 verschillende regio’s. In deze regio’s zijn een groepshoofd en een eventuele contactpersoon actief. Als groepshoofd neem je niet alleen deel aan de kaderberaden en vorm je het eerste aanspreekpunt voor postactieve leden binnen jouw regio, maar ben je ook verantwoordelijk voor het vastleggen van de locatie waar twee keer per jaar de PA-bijeenkomst voor jouw specifieke regio wordt georganiseerd. Natuurlijk pak je dit samen met jouw eventuele contactpersoon en met sectorhoofd Paul Engelbertink op. Het kan natuurlijk gebeuren dat je als groepshoofd een vraag van een PA-lid niet kunt beantwoorden. In dat geval verwijs je hem of haar door naar Paul voor verdere informatie.