17 november 2021

Presentatie infobijeenkomsten cao 2021 online

De vakbonden moesten vanwege aangescherpte coronamaatregelen de gezamenlijke informatiebijeenkomsten over de uitkomst van de arbeidsvoorwaardenbesprekingen voor 2021 annuleren. Om jou toch nog zo goed mogelijk te informeren, hebben de bonden de presentatie die ten behoeve van deze bijeenkomsten is gemaakt ingesproken en online gepubliceerd.

Je kunt deze ingesproken presentatie op het YouTube-kanaal van de SCODef vinden via deze link. In de beschrijving onder de video tref je tijdcodes aan. Als je niet de hele presentatie wenst te bekijken, dan kun je daarmee alleen die delen bekijken waarin je geïnteresseerd bent.
Zoals eerder gemeld, houden ook alle bonden nog hun eigen achterbanraadpleging. Wij roepen jou vooral op om bij jouw eigen bond jouw stem te laten horen. Alleen dan ben je ervan verzekerd, dat wat jij vindt van dit cao-voorstel voor 2021, wordt meegenomen in de besluitvorming. Daarmee bepaal je mede of het NEE van de centrale waarbij jouw bond is aangesloten een NEE blijft, of dat het toch nog een JA wordt.

Meer over:
CAO
AVW