20 mei 2019

Vacatures algemeen bestuur

Het algemeen bestuur van de AFMP is dringend op zoek naar onbezoldigde bestuursleden die vanuit hun achtergrond bij Defensie een bijdrage willen leveren aan het besturen van de vereniging.

Het zijn zware tijden voor het defensiepersoneel. Stroef verlopende cao-onderhandelingen, een verouderd arbeidsvoorwaardenpakket en duizenden onvervulde arbeidsplaatsen zijn onderwerpen die de gemoederen danig bezighouden. Als vakbond voor burgermedewerkers en militairen bij Defensie staat de AFMP voor de uitdaging om de belangen van de leden in deze processen zo goed mogelijk te bewaken en te behartigen.

Spreekt het je aan om mee te denken, praten en beslissen over de koers van de vereniging? Denk dan niet meteen ‘besturen is niets voor mij’, maar neem zo snel mogelijk contact op met Pauline de Casparis (secretaris van de vereniging). Pauline zal je uitleggen wat het inhoudt om onbezoldigd bestuurslid te zijn en wat we jou te bieden hebben in de sfeer van opleidingen en trainingen die je in staat stellen om je rol zo goed mogelijk te kunnen vervullen. Pauline is telefonisch (0648525132) of per mail (info@afmp.nl) bereikbaar.