13 maart 2024

Gerard de Graaff benoemd tot Lid van Verdienste

Tijdens het AFMP-sectorenberaad op 13 maart in Amersfoort is Gerard de Graaff benoemd tot Lid van Verdienste van de AFMP. Hij kreeg de bijbehorende speld en een speciaal certificaat uit handen van AFMP-voorzitter Ruud Bergsma. Gerard dankt deze benoeming aan zijn jarenlange inspanningen voor onze bond. Zo is hij al vanaf 2011 actief kaderlid en sinds 2015 ook kaderraadslid binnen de sector Landmacht.

Sinds zeven jaar vertegenwoordigt hij deze sector ook in diverse werkgroepen en commissies. Al even lang is hij bovendien de vaste vertegenwoordiger van de AFMP in het FNV Ledenparlement. Dankzij zijn functies als voorzitter van de MC en DMC speelt Gerard verder een cruciale rol in de vertegenwoordiging van de AFMP op de werkvloer.

Stimulans

De AFMP prijst Gerard om zijn enthousiasme en proactieve houding. Dankzij deze eigenschappen vormt hij volgens onze bond een stimulans voor alle kaderleden binnen de sector Landmacht. Sinds de noodgedwongen verminderde inzet van Elze Mulder als sectorhoofd Landmacht bij de AFMP nam Gerard een aantal coördinerende rollen op zich, waardoor deze sector optimaal kon blijven functioneren. Voor het kersverse nieuwe sectorhoofd Landmacht  Hans Treffers is Gerard bovendien een prettige sparringpartner en vraagbaak bij diverse onderwerpen die in de sector spelen.
“Al met al een collega die zich met hart en ziel voor de AFMP inzet,” zo benadrukt AFMP-voorzitter Ruud Bergsma.