7 juni 2024

Sluit voordelig een samenlevingscontract af

Als ongehuwd samenwonend AFMP-lid kun je met 10 euro korting een samenlevingscontract laten afsluiten bij notariskantoor NotarisVandaag in Utrecht. Zo’n contract kan bijvoorbeeld nuttig zijn bij de gezamenlijke huur of koop van een woning, bij het krijgen van kinderen en bij de aanspraak op een partnerpensioen of een erfenis. Na het online afsluiten hiervan ontvang je een papieren afschrift.

Ben jij lid van de AFMP en wil jij een basis samenlevingscontract afsluiten bij NotarisVandaag? Doe dat dan via deze link. Via een online te volgen stappenplan kan Lieke Altman van dit Utrechtse notariskantoor jou vervolgens helpen met het samenstellen van een samenlevingscontract dat aan jouw wensen voldoet.   

Allerlei afspraken
In een samenlevingscontract, ook wel samenlevingsovereenkomst genoemd, kun je allerlei afspraken vastleggen. Deze afspraken lopen uiteen van bezittingen en schulden en kosten van de huishouding tot een eventuele verdeling van het inkomen, pensioen en medische zaken. De kosten voor een basiscontract zijn 199 euro. Hierop krijg jij als lid van de AFMP dus 10 euro korting.

Compleet contract
Wil je in het contract ook een aantal belangrijke aanvullende aspecten laten vastleggen, zoals de regeling meer inbreng in de woning, een lijst met privézaken en alimentatie-afspraken? Dan kun je kiezen voor een compleet samenlevingscontract bij NotarisVandaag. Het prijskaartje dat hieraan hangt is 249 euro.

Meer over:
Ledenvoordeel