22 januari 2020

Decennialang lid & 100 jaar: dat verdient een bloemetje!

Mevrouw Versteeg-van de Ven is al decennialang lid van de AFMP en bereikte deze week de respectabele leeftijd van 100 jaar. Dat verdient natuurlijk ook felicitaties en een bloemetje van ons als bond. Sectorhoofd PA Paul Engelbertink, groepshoofd Ad van der Heijden en AFMP-voorzitter Anne-Marie Snels bezochten de ‘jubilaris’ in haar woonplaats Ede.

Mevrouw Versteeg-van de Ven (links) en AFMP-voorzitter Anne-Marie Snels.

Mevrouw Versteeg-van de Ven, haar zoon en haar schoondochter zorgden voor een hartelijke ontvangst. Wij maakten kennis met een uitermate fitte, kiene dame aan, die nog helemaal zelfstandig woont en die veel jonger lijkt dan 100 jaar.
Zij is sinds 1988 weduwe en besloot het lidmaatschap van haar helaas veel te jong overleden man die militair was voort te zetten. Daar zijn wij uitermate blij mee, want vaak kunnen we als bond ook wat betekenen voor nabestaanden. En hoe bijzonder is het als een van je leden 100 jaar wordt!

Eigenwijs zijn
Wij vroegen mevrouw Versteeg-van de Ven wat ‘haar geheim’ is: hoe blijf je op deze gezegende leeftijd zó ‘jong en fit’? Met pretoogjes antwoordde ze: ‘Eigenwijs zijn, iedere dag op de hometrainer zitten, de trap op en af lopen én zelfstandig blijven wonen. Mij krijgen ze mijn huis niet uit!” Verder geniet mevrouw van haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen en verheugt ze zich al weer op het jaarlijkse bowlinguitstapje met de kleinkinderen. Haar verjaardag heeft ze uitbundig gevierd met een familiefeest. Bovendien kwam de burgemeester op bezoek en was er een brief van de koning en de Commissaris van de koning. Mevrouw Versteeg-van de Ven genoot van alle festiviteiten. En volkomen logisch, want wie hoopt niet dat hij of zij zo kwiek 100 wordt?
Wij wensen ‘onze jubilaris’ nog een hele mooie tijd toe en hebben genoten van het bezoek!

Meer over:
Vereniging