OpLinie 3 - 2018

In dit blad alles over de 'NEE'-stem van de leden over het AVW-resultaat 2018. De gevolgen van de Prinsjesdagplannen voor het defensiepersoneel komen aan bod en een interessante 'Dossier X' over opleidingsaanvragen die door Defensie niet altijd juist afgehandeld worden.

BEKIJK DIT BLAD

OpLinie 2 - 2018

Hoe staat het met de CAO-onderhandelingen? Wat gebeurt er in Litouwen? En is een middelloon pensioenregeling nu zoveel slechter dan een eindloonregeling? Niet als je aan de juiste knoppen draait. En wij interviewden oud-militair Frans die veelvuldig in aanraking kwam met Chroom-6.

Bekijk dit blad

OpLinie 1 - 2018

In de Defensienota is rekening gehouden met realistische doelstellingen. Nu moet de minister nog met daden komen. Het AOW-gat is eindelijk opgelost, de tijdlijn laat zien wat voor een strijd dit is geweest. De mariniers zien geen toekomst in Vlissingen. En wij interviewden OVV-voorzitter Joustra over de veiligheidsrapporten over Defensie.

Bekijk dit blad

OpLinie 7 - 2017

Het laatste nummer van 2017 staat in het teken van een terugblik van het jaar 2017 waarin wij actie voerden voor betere arbeidsvoorwaarden. Ook de misstanden in Schaarsbergen nemen we onder de loep.

Bekijk dit blad

OpLinie 6 - 2017

Er is eindelijk een arbeidsvoorwaardenresultaat en jij kunt je stem laten horen! In dit blad gaan we in op de belangrijkste punten. We kijken ook naar het rapport over het mortierongeval in Mali en het aftreden van minister Hennis.

Bekijk dit blad

OpLinie 5 - 2017

We voeren nog steeds actie voor een goede cao! In dit blad een verslag van de laatste acties waaronder de belegering van het ministerie en de stiptheidsacties op Schiphol. Daarnaast gaan we in op de plannen die het Kabinet op Prinsjesdag presenteerde.

Bekijk dit blad

OpLinie 4 - 2017

De acties gaan volop door en we sluiten geen enkele actie uit! In dit blad meer over de acties. De IGK gaat zijn boekje te buiten en de CRvB spreekt zich uit over het AOW-gat.

Bekijk dit blad