Lidmaatschap

Het AFMP-lidmaatschap is voordeliger dan je denkt. Je betaalt contributie naar draagkracht. Als je een lagere rang hebt, dan betaal je bij ons ook minder. Daarnaast biedt jouw ledenpas, via het FNV-Voordeelprogramma, aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen bij diverse landelijke aanbieders. Zo verdien je je lidmaatschap in no time terug!

Verder heb je als AFMP-lid recht op juridische hulp en advies bij conflicten met Defensie, op inspraak op je arbeidsvoorwaarden en op gratis hulp bij het invullen van je belastingformulieren.

Contributie
Wil je weten wat jij aan contributie kwijt bent? Via deze link vind je het contributieoverzicht.

Aanmelden als lid

Je gaat je lidmaatschap aan voor de duur van minimaal één jaar. Daarna is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar met inachtneming van de opzegtermijn. Klik op deze link om je aan te melden als AFMP-lid. Na de ontvangst van het basisformulier nemen wij persoonlijk contact met je op om de inschrijving af te ronden.

Opzeggen
Stuur via la@afmp.nl een mailtje naar onze ledenadministratie om je AFMP-lidmaatschap op te zeggen. Let op: een opzegging kan alleen schriftelijk of via e-mail worden bevestigd. We sturen je altijd een ontvangstbevestiging. Heb je die niet gekregen? Dan hebben we je opzegging niet ontvangen. 

Opzegtermijn
Voor opzeggingen geldt een termijn van twee kalendermaanden. Komt je opzegging bijvoorbeeld op 5 april bij ons binnen? Dan wordt je lidmaatschap dus per 1 juli beëindigd. Deze opzegtermijn geldt ook als je Defensie verlaat voor een andere baan of als je met (vervroegd) pensioen gaat. In beide gevallen komt je lidmaatschap dus niet automatisch per direct te vervallen.