7 maart 2022

Draag jij jouw steentje aan onze bondsactiviteiten voor de marine?

Wil jij actief deelnemen aan de diverse vakbondsactiviteiten van de AFMP voor de marine, waaronder het kaderberaad van deze sector? Spreekt het jou aan om op deze manier je stem te laten horen en om mee te denken over belangrijke verbeteringen voor marinecollega’s? Sta dan op en help ons mee! Zo luidt de enthousiaste oproep van Hans Moellenkamp aan alle bij de marine aangesloten AFMP-leden. Hij weet als AFMP-kaderlid als geen ander hoe waardevol deze activiteiten zijn om echt iets te bereiken voor collega’s.

Hans Moellenkamp

“We kunnen de nodige personele versterking gebruiken bij onze bondsactiviteiten voor de marine,” zegt Hans, die als kaderlid onder meer deelneemt aan het AFMP-kaderberaad van de sector marine. Verder is Hans bij de AFMP actief in diverse groepen en overleggen.
“Daar spreek ik me uit namens al het marinepersoneel, omdat hun belangen me aan het hart gaan,” benadrukt hij. “Ik heb onder meer regelmatig overleg met Arjen Rozendal, sectorhoofd Marine en Burgerpersoneel van de AFMP en met het AFMP-bestuur. Ook vertegenwoordig ik de bond in de medezeggenschap en maak ik deel uit van de DMC van CZSK. Stuk voor stuk waardevolle rollen en interessante bondsactiviteiten, waarmee ik daadwerkelijk mijn steentje kan bijdragen aan het verbeteren van de werkomstandigheden van marinecollega’s.
Spreken deze activiteiten jou aan, wil jezelf actief deelnemen of ken je een collega die graag wil meehelpen? Neem dan voor meer informatie nu contact met me op via JPK.Moellenkamp@mindef.nl! Je kunt ook een mailtje sturen aan Arjen als sectorhoofd bij de AFMP.”

Meer over:
Marine