15 juni 2023

Leden etaleren sportieve talent bij AFMP Mud Masters

Op initiatief van AFMP Jong, de jongerenafdeling van onze bond, vond op 10 juni de allereerste editie plaats van de AFMP Mud Masters in de Haarlemmermeer. Samen met onze voorzitter Ruud Bergsma en Arjen Rozendal, ons sectorhoofd Marine en Burgerpersoneel, hebben diverse AFMP-leden dit uitdagende, 12 kilometer lange hindernisparcours op een stormbaan met succes volbracht. Dit gebeurde onder zomerse omstandigheden met een temperatuur boven de 30 graden Celsius.

Na een laatste slok uit de door ons verstrekte drinkflessen maakten de in een hagelwit shirt geklede leden vlak voor het middaguur een flitsende start met de Mud Masters. Op het parcours werden zij geconfronteerd met hindernissen die veelzeggende namen hadden als Beat the pyramid, Under pressure, Trenches en Execution. In no time was er door alle opspattende modder nauwelijks nog een stukje wit te ontwaren op de shirts die zij droegen. Met volle overgave en in een uitstekend humeur overwonnen zij alle obstakels en kwamen zij na ongeveer drie uur over de finishlijn. Daar beloonde de organisatie hen met een ijskoud 0.0-biertje. Na zich een beetje te hebben opgefrist, genoten zij van een hapje en een drankje op het festivalterrein.

Doorzettingsvermogen
Vervolgens bleken de leden nog over genoeg energie en enthousiasme te beschikken om met ons als AFMP te delen tegen welke uitdagingen zij in hun werk aanlopen en wat wij hierbij voor hen kunnen betekenen. Aan het eind van een mooie en warme dag kwamen wij unaniem tot enkele positieve conclusies. De voornaamste conclusie was dat de AFMP sportieve leden met veel doorzettingsvermogen in huis heeft, die zich ook buiten de Mud Masters om niet laten afschrikken door de obstakels die op hun pad komen. Hun enthousiasme heeft ons er in elk geval van overtuigd om voor onze leden op 23 september een nieuwe editie van de AFMP Mud Masters te organiseren tijdens het bekende event in Biddinghuizen.

Win gratis startbewijzen!
Blijf de komende tijd ons instagramaccount (@defensiebond_afmp) in de gaten houden! Daar onthullen we namelijk hoe jij als AFMP-lid, samen met een door jou gekozen ‘partner in mud’, kans kunt maken op twee gratis startbewijzen voor de Mud Masters in Biddinghuizen!

Meer over:
Vereniging