15 juli 2019

Nieuwe regeling Duurzaam Inzetbaar Yourself

Heb je als Defensiemedewerker een goed idee om samen met jouw team gezond en gemotiveerd aan het werk te blijven? Dan kun je een aanvraag indienen voor de nieuwe stimuleringsregeling Duurzaam Inzetbaar Yourself (DIY) van Stichting Arbeidsmarkt en Scholingsfonds Defensie (ASD), een samenwerkingsverband van het ministerie van Defensie en de vier Defensievakbonden, waaronder de AFMP.

Via DIY ontvang je als Defensiemedewerker een bedrag van maximaal 5000 euro aan subsidie voor jou en jouw team. Deze stimuleringsregeling is te vinden op de website van de ASD. Via deze site kun je een subsidieaanvraag indienen.

Subsidie
Wat heb jij als defensiemedewerker nodig om je taken samen met je team goed te kunnen uitvoeren? Hoe blijf je, ook onder moeilijke omstandigheden, alert, fit en gezond samen met je team? Heb je een creatief antwoord op een van deze vragen? Vraag dan subsidie aan. Je kunt het subsidiebedrag voor verschillende activiteiten gebruiken, als het maar te maken heeft met duurzame inzetbaarheid en ten goede komt aan je hele eenheid of team. Hierbij kun je denken aan het tegengaan van werkstress, gezonde voeding of het beter leren omgaan met de balans tussen werk en het verhogen van de sociale veiligheid, of leren omgaan met lastige situaties die stress veroorzaken.
Projectleider Duurzame Inzetbaarheid Tessa en Hoofd Loopbaanbegeleiding Martijn van de Luchtmacht in Breda gingen je voor bij deze subsidieaanvraag. Bekijk nu hun verhaal in dit filmpje.

Meer over:
GVW