8 september 2021

Online overleg over FLO-regeling Defensie voor DBBO

De afgelopen tijd zijn er brieven binnengekomen van bij de DBBO werkzame leden over de overgangsregeling leeftijdsontslag. Het gaat om DBBO-medewerkers die op 1 januari 2006 waren geplaatst bij het geüniformeerd bewakingspersoneel op een functie waarvoor een leeftijdsgrens geldt. Zij benadrukken dat zij onzeker en ontevreden zijn over de ontslagdatum en hun uitkeringsrechten.

De AFMP wil graag met deze leden in gesprek om informatie te vergaren en in beeld te brengen of er juridische ondersteuning kan worden geboden. Daarom wordt een online bijeenkomst verzorgd op dinsdag 5 oktober om 15.00 uur. Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Stuur dan onder vermelding van ‘FLO-sessie’ een mail naar dit e-mailadres. Vermeld in jouw e-mail je naam, voorletters en lidmaatschapsnummer of postcode. Ben je verhinderd op 5 oktober of prefereer je een één-op-ééncontact? Laat ons dit dan ook even weten. Sowieso koppelen we onze bevindingen van 5 oktober terug naar iedereen die zich bij ons meldt.

Andere defensieambtenaren
De overgangsregeling geldt trouwens ook voor andere defensieambtenaren. Werk je niet bij de DBBO en wil je dat de AFMP ook aandacht besteedt aan jouw vragen en/of opmerkingen over de overgangsregeling? Ook dan kun je gerust een berichtje sturen naar info@afmp.nl.

Meer over:
FLO
DBBO