1 december 2016

Veel publiciteit over AOW-gat Inleveren medailles maakt diepe indruk

Er is enorm veel aandacht voor de problemen rond het AOW-gat voor oud-militairen. De kranten staan er vol mee. Oud- defensiepersoneel voert, samen met de vakbonden, al maandenlang strijd om tot een oplossing te komen.

Op dit moment loopt er een actie waarbij militairen uit onvrede over het uitblijven van een structurele oplossing voor het AOW-gat medailles en batons inleveren bij Tweede Kamerleden. Ook premier Rutte ontving een prachtige brief van een weduwe van een oud-militair die ook een fors AOW-gat heeft. Zij leverde de medailles van haar man in. Een actie die diepe indruk maakt.

Tot nu toe blijkt de bijzondere positie van de militair geen cent waard te zijn voor dit Kabinet. EenVandaag besteedde woensdagavond 1 december aandacht aan het AOW-gat bij Defensie waardoor duizenden mensen in grote financiële problemen terecht komen. in dit programma komt o.a. AFMP-voorzitter Anne-Marie Snels aan het woord. Zij gaf onder meer aan dat de Tweede Kamer op 8 december een laatste kans heeft om dit probleem op te lossen!

De uitzending kunt u terugkijken door HIER te klikken

Meer over:
Pensioen
BVJ