13 maart 2020

Coronamaatregelen FNV Veiligheid

Ook FNV Veiligheid – het samenwerkingsverband tussen de Defensiebond AFMP, de Marechausseevereniging en de Nederlandse Politiebond– heeft gehoor gegeven aan de oproep van het kabinet om een bijdrage te leveren aan het blokkeren van de verspreiding van het Coronavirus.

Een van de genomen maatregelen is het afgelasten van vakbondsbijeenkomsten. Zo heeft de AFMP bijvoorbeeld alle Postactieven-bijeenkomsten voor de komende tijd afgeblazen. De bonden verenigd in FNV Veiligheid volgen de maatregelen van het RIVM ook op. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat onze dienstverlening aan de leden doorgaat.
AFMP-voorzitter Anne-Marie Snels: “Als de maatregelen rond de Corona-crisis verder worden opgeschaald, zal er ook een extra beroep op Defensie worden gedaan. Dat vraagt verantwoordelijkheidsgevoel en uithoudingsvermogen van de Defensiemedewerkers. Wij wensen iedereen veel sterkte, wijsheid en bovenal gezondheid. De AFMP staat in contact met de Defensietop en volgt de ontwikkelingen nauwlettend. Houd onze website en nieuwsbrieven goed in de gaten voor nadere informatie."