18 januari 2023

Meld je aan voor een pensioenbijeenkomst van FNV!

Als lid van de AFMP ben je van harte welkom bij één van de 14 regionale pensioenbijeenkomsten die het Pensioenteam van de FNV organiseert in de eerste drie maanden van 2023. Tijdens deze bijeenkomsten brengt dit team je op de hoogte van de actuele stand van zaken in het parlementaire proces rond de Wet Toekomst Pensioenen en van de belangrijkste wijzigingen die deze wet tot gevolg heeft. Je moet je hiervoor verplicht aanmelden en kunt kiezen uit de locaties Utrecht, Groningen, Alkmaar, Rotterdam, Deventer, Sittard of Eindhoven.

Via deze link kun je je inschrijven voor één van de informatiebijeenkomsten van het FNV-pensioenteam. Deze bijeenkomsten duren ongeveer 1,5 uur en hebben een mogelijke uitloop voor vragen van deelnemers. Verschillende FNV-bestuurders zijn aanwezig om jouw individuele pensioenvragen te beantwoorden.

Aanmelding
Nadat je de datum en locatie van jouw voorkeur online hebt geselecteerd, kun je het tijdstip dat op jou van toepassing is aanvinken. De pensioenbijeenkomst voor gepensioneerden start om 15.00 uur en die van de overige belangstellenden om 19.30 uur. De velden in het aanmeldformulier waar een sterretje (*) bij staat, moet je verplicht invullen. Bij de vraag of je FNV-lid bent, antwoord je nee. Wij raden je aan om het hierna verschijnende veld om jouw telefoonnummer in te vullen voor meer informatie over het FNV-lidmaatschap open te laten. Om jouw aanmelding voor één van de pensioenbijeenkomsten af te ronden, dien je nog even aan te geven of je wel of niet wilt dat de FNV contact met jou opneemt over relevante pensioenonderwerpen. Klik tenslotte op ‘aanmelding afronden’. 

Meer over:
Pensioen