13 juli 2022

Negende editie van Walk4Veterans

Belangstellenden kunnen t/m 10 september a.s. meedoen aan de negende editie van Walk4Veterans, het sponsorevenement van Stichting Hulp voor Helden voor veteranen. Het jaarlijkse evenement staat opnieuw in het teken van onze vrijheid. Stichting Hulp voor Helden daagt iedereen uit om onze 77 jaar vrijheid te vieren met een eigen inzet van 77 kilometer, of dit nu wandelend, fietsend, hardlopend of op een andere manier is. ‘Probeer hiermee minimaal 77 euro sponsorgeld op te halen, want met die opbrengst kunnen wij onze veteranen blijven steunen,’ zo benadrukt zij.

De opbrengst van Walk4Veterans gaat naar diverse belangrijke projecten voor veteranen. Zo kunnen hiermee bijvoorbeeld hulphonden worden getraind voor veteranen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS).
“We dagen iedereen uit om 77 kilometer te wandelen, hard te lopen of een andere uitdaging aan te gaan, en zich daarvoor te laten sponsoren voor een bedrag van minimaal 77 euro,” verduidelijkt Ingrid Boots, directeur van Stichting Hulp voor Helden. “Bij een fysieke inspanning kun je je zinnen verzetten en de vrijheid letterlijk ervaren. Of je nu 77 dagen lang 1 kilometer per dag loopt of tien tochten maakt van 7,7 kilometer: je kunt de Walk4Veterans vormgeven zoals jij wilt.”

Wandeltocht
Op zaterdag 10 september wordt de Walk4Veterans afgesloten met een wandeltocht met start en finish bij het Militaire Revalidatie Centrum te Doorn. Hierbij kun je een keuze maken uit routes van 5, 10 of 20 kilometer. Na afloop wordt de totale sponsoropbrengst bekend gemaakt.

Meer informatie vind je via deze link.

Meer over:
Veteranen