30 november 2021

(Oud-)personeel gezocht voor interviews Universiteit Utrecht

Heb je een aanvraag gedaan voor een uitkering in het kader van de chroom-6-regeling van Defensie? Onderzoekers van Universiteit Utrecht willen dan graag (anoniem) met jou praten en weten hoe jij de afhandeling van de schade hebt ervaren. De universiteit voert wetenschappelijk onderzoek uit naar alternatieve compensatiesystemen voor beroepsziekten. Het onderzoek richt zich op regelingen die zijn opgezet voor mensen die werkten met chroom-6.

De betrokken onderzoekers van Universiteit willen meer weten over de ervaringen van (oud-)medewerkers met de uitkeringsregeling chroom-6 Defensie die een beslissing hebben gekregen op hun aanvraag. Het gaat om bestaande en voormalige medewerkers die een toe- of afwijzing hebben ontvangen op hun aanvraag. Het onderzoek wordt uitgevoerd op initiatief van Universiteit Utrecht en niet in opdracht van Defensie of de uitvoerder van de regeling. Het onderzoek van de universiteit heeft geen invloed op jouw aanvraag van een uitkering. Het interview duurt maximaal een uur en wat je vertelt, wordt anoniem in het onderzoek verwerkt.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor het onderzoek van Universiteit Utrecht? Mail dan naar dit e-mailadres of bel dit telefoonnummer: 030-2535750. Meer informatie over het onderzoek vind je via deze link. Je kunt ook nog steeds meedoen aan het vragenlijstonderzoek van Universiteit Utrecht. Klik hiervoor op deze link.

Meer over:
Chroom-6