Kaat Mossel Lifecoach Thuisfrontsupport

Volleybal vs Defensie

Nee, ik hou helemaal niet van volleybal dus ik ga niet mee. Dat is jouw hobby. En ik heb er last van. Jij coacht, maar mijn zaterdag moet erop worden ingericht en is naar z’n grootje. En zondag ook al omdat de jongste dan moet spelen en woensdagavond omdat jullie dan allemaal trainen. En trouwens, ik vind volleybal net zo stom als Defensie want daar heb ik ook al jaren mijn agenda op moeten aanpassen.

Suf gezeik met ‘zonder het thuisfront geen inzet’. Maar als je dan met een paar vrouwen Thuisfrontsupport opricht moeten ze ineens alles onderuit halen en is thuisfront eigenlijk alleen maar lastig. Sterker nog, alles wat je met dat clubje doet wordt stelselmatig getorpedeerd door de ene ploeg terwijl de andere ploeg het gesprek met je aangaat. Lekkere tactiek.

Dus die brief van Defensie hoef ik volgend jaar Kerst ook niet. Niet van onder de indruk. En trouwens, wat ik al helemaal achterlijk vind is dat er niemand, maar dan ook niemand het inziet. ‘Smoeltjesschrift voor het thuisfront’ ligt in de shop op Volkel, wordt niet verkocht want eigenlijk neemt ook niemand de moeite om erin te kijken. En als er dan een TFI is en het een leuk cadeautje zou zijn voor de kinderen wordt er ook op geen enkele wijze iets mee gedaan. Het is verdorie door het eigen thuisfront van Volkel samen met een uitgever gemaakt. Ben daar maar ’s trots op en blij mee! Beetje aandacht doet dan wonderen maar nee, we lachen er liever om dat er niets van verkocht wordt. En dan mij zeker een brief sturen dat ze zo blij met me zijn.

Nou, als er hier nu iemand van de staf zou staan was ie zeker weten net zo min blij met mij als jij nou.” Eerlijk is eerlijk, het ging nog even door en het werd er niet fraaier op. Daarna kreeg ik thee en een stuk chocola. Hij ging coachen, nam jongste mee en ik ging Netflixen. En zowel volleybal als Defensie bleven stom maar ‘The Good Place’ is leuk, aanrader!