2 september 2022

Werf een lid en ontvang een giftcard!

Het lidmaatschap van de AFMP loont! Niet alleen dankzij onze hulp op het gebied van werk en inkomen en onze sectorhoofden die leden in het hele land met raad en daad bijstaan. Maar nu ook door onze lid werft lid-campagne, waarbij je als AFMP-lid een giftcard ter waarde van 5 euro ontvangt als je voor ons een nieuw lid werft. En hoe meer leden de AFMP in de nabije toekomst telt, des te groter de vuist die wij richting Defensie kunnen maken voor de belangen van jou en je collega’s.

Als dé Defensiebond van Nederland hebben wij een Lid werft lid-campagne Een campagne die jou als bestaand lid de kans biedt om snel en eenvoudig een giftcard ter waarde van 5 euro in de wacht te slepen voor ieder nieuw lid dat je voor ons werft. 

Wil jij collega's lid maken?

Wil jij collega’s AFMP-lid maken in het kader van onze campagne? Dit kan in een handomdraai. Download onze AFMP-app, klik de drie horizontale streepjes in de linker bovenhoek aan en klik op de link ‘Maak een collega lid’ om in het inschrijfformulier te komen. Of ga naar het inschrijfformulier op deze website. Je kunt daar je eigen naam + lidmaatschapsnummer invullen. Je kunt ook even bellen (085-8900410) of mailen met de ledenadministratie van de AFMP.

Meer over:
Vereniging