10 april 2024

Win tickets voor de AFMP Mudmasters!

Ben jij als jongere militair of burgermedewerker bij Defensie nog geen AFMP-lid? Schrijf je dan nu online in als lid en maak zo kans op tickets voor de derde editie van de AFMP Mudmasters op 8 juni 2024! Onder nieuw ingeschreven en bestaande leden verloot AFMP Jong, de jongerenafdeling van onze bond, een select aantal tickets waarop zij de hand wist te leggen. Plaats van handeling van dit uitdagende hindernisparcours van 12 kilometer op een stormbaan is de Haarlemmermeer, waar dit evenement onder de bezielende leiding van AFMP Jong vorig jaar juni zijn primeur beleefde.

Wil jij je in een divers gezelschap van andere leden en AFMP-collega’s op 8 juni a.s. wagen aan de AFMP Mudmasters in de Haarlemmermeer? Meld je dan nu nog aan als lid van de AFMP via DEZE LINK en maak kans op tickets! Naast jouw mogelijke sportieve deelname aan het spectaculaire event biedt het AFMP-lidmaatschap legio voordelen. Zo staan wij jou met raad en daad bij als jij tegen problemen of uitdagingen in jouw werk aanloopt en kun je het hele jaar rekenen op een optimale individuele en collectieve belangenbehartiging.

Goed voor elkaar

Als sectorhoofd Landmacht van de AFMP stond Hans Treffers bij de eerste twee edities van de AFMP Mudmasters in respectievelijk de Haarlemmermeer en Biddinghuizen sportief zijn mannetje. Hij weet dan ook als geen ander hoe waardevol het kan zijn om hieraan deel te nemen.  
“De slogan ‘Goed voor elkaar’ is leidend in alles wat wij als AFMP en AFMP Jong doen,” zo verduidelijkt Hans. “Allereerst staat deze slogan voor het belang van onderlinge solidariteit tussen onze leden. Wat dat betreft is het belangrijk om goed te zijn voor elkaar. Dit solidariteitsgevoel kwam nadrukkelijk naar voren tijdens de eerste twee edities van de AFMP Mudmasters in 2023, waarbij de deelnemende leden en AFMP-collega’s elkaar voortdurend hielpen en aanspoorden om alle hindernissen te bedwingen. Gezamenlijk stelden zij  sportieve doelen en verlegden zij zelfs grenzen.”

Arbeidsvoorwaarden
De tweede betekenis van onze slogan is dat wij ervoor zorgen dat onze leden hun arbeidsvoorwaarden goed voor elkaar hebben, zodat zij op een fijne en veilige manier hun militaire werk kunnen doen.
“Hiervoor span ik me samen met mijn AFMP-collega’s dagelijks tot het uiterste in,” benadrukt Hans. “Ook gaat de AFMP regelmatig de discussie met Defensie aan om belangrijke verbeteringen te realiseren. Bij de AFMP Mudmasters hebben deelnemende leden volop gelegenheid om in een informele sfeer met elkaar van gedachten te wisselen over de uitdagingen waarmee zij in hun werk worden geconfronteerd en om deze te delen met mij of mijn collega’s. Wij pakken deze punten dan direct na afloop op om tot snelle oplossingen voor hen te komen.  Dit geeft de AFMP Mudmasters een extra toegevoegde waarde.”