14 december 2023

Heb jij een idee dat duurzame inzetbaarheid stimuleert?

Heb jij als actieve militair of burgermedewerker bij Defensie een waardevol idee dat bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van personeel? Dan kun je voor subsidie aankloppen bij het Arbeidsmarkt- en Scholingsfonds Defensie (ASD), een samenwerkingsverband van het ministerie van Defensie en de vier centrales van overheidspersoneel, waaronder de ACOP waarvan de AFMP deel uitmaakt.

Via deze link vind je de flyer van het ASD, die jou informeert over alle ASD-activiteiten, over de betekenis en het belang van duurzame inzetbaarheid en over de twee soorten subsidies die je kunt aanvragen. De belangrijkste doelstelling van het ASD is het defensiebreed bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van actieve burgermedewerkers en militairen bij Defensie. Hiervoor coördineert en stimuleert het fonds onder meer projectinitiatieven die deze inzetbaarheid stimuleren. Meer informatie vind je niet alleen in de flyer, maar ook op www.stichtingasd.nl.
In de eerste editie van ons ledenmagazine OpLinie in 2024, die in maart bij jou als AFMP-lid op de mat valt, lees je een interview met een projectmedewerker van het ASD. Die geeft tekst en uitleg over alle activiteiten die het fonds ontplooit.

Meer over:
GVW